ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ST. CONSTANTIN
A five star hotel in Crete

Το ξενοδοχείο St. Constantin ιδρύθηκε το 1998. Εξακολουθεί να λειτουργεί μέχρι και σήμερα εφαρμόζοντας τις αρχικές του αξίες και όραμα, να προσφέρει υπηρεσίες και ανέσεις που αρμόζουν σε ένα πρώτης τάξης ξενοδοχείο. Ταυτόχρονα διατηρεί τον ανθρώπινο παράγοντα και προστατεύει τη σπάνια ομορφιά της φύσης που το περιβάλλει. Οι  πολυτελείς εγκαταστάσεις μας είναι περιτριγυρισμένες από όμορφα πάρκα και κήπους. Το ξενοδοχείο St. Constantin  βρίσκεται κοντά στα καταγάλανα νερά του αιγαίου πελάγους και στις ατελείωτες χρυσές ακτές της Κρήτης, καθιστώντας το έναν ιδανικό προορισμό διακοπών.

Εκ μέρους του προσωπικού του ξενοδοχείου θα ήταν μεγάλη τιμή και ευχαρίστηση να σας καλωσορίσουμε στον κόσμο μας.

 

  ΔΙΑΜΟΝΗ
Gouves .. a place to be

Το Ξενοδοχείο St. Constantin είναι ένα All Inclusive ξενοδοχείο που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε δωμάτια και ανέσεις. Οι φιλοξενούμενοι μας μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στα Standard δωμάτια και στα Superior δωμάτια.

Τα δωμάτια μας είναι ικανά να φιλοξενήσουν από 2 μέχρι 5 άτομα καλύπτοντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη. Αν επιθυμείτε μια πιο ξεχωριστή διαμονή, τα Superior δωμάτια σας εγγυώνται μια μοναδική  εμπειρία στις διακοπές σας.

Τα δωμάτια μας προσφέρουν ένα εξευγενισμένο περιβάλλον, που συνδυάζεται με υψηλές σε ποιότητα υπηρεσίες για τους καλεσμένους μας, οι οποίοι που αναζητούν μια ξεχωριστή εμπειρία στις διακοπές τους.

 
   

ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ   ΔΙΑΜΟΝΗ  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ   ΠΑΚΕΤΑ ΓΑΜΟΥ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ST. CONSTANTIN
Οδός Θερμοπυλών, Κάτω Γούβες, Περιφέρεια Ηρακλείου, Κρήτη
Τ.Κ.: 70014, Τηλ.: 28970 42753/4, Φαξ: 28970 42726
E-mail: reservations@stconstantin.gr, info@stconstantin.gr

 
 
Copyright 2013. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος. Σχεδιασμός - Ανάπτυξη ENTERCITY