ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ // A five star hotel in Crete

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στο κέντρο της Κρήτης σε μια όμορφη τοποθεσία μόλις 100 μέτρα μακριά από τη θάλασσα. Η χρυσές ακτές σε συνδυασμό με τα γαλάζια νερά του Αιγαίου και την άγρια ομορφιά των βουνών της Κρήτης καθιστούν το ξενοδοχείο  St.Constantin ένα μαγευτικό προορισμό για τις διακοπές σας στην Κρήτη.

Το St.Constantin Hotel έχει κατασκευαστεί ταιριάζοντας την Κρητική με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική καταλαμβάνοντας μια έκταση 11 στρεμμάτων περίπου. Οι εγκαταστάσεις μας άρτια εξοπλισμένες δίνουν ότι χρειάζεται κανείς για μια πραγματική αναγέννηση μέσω των διακοπών του, προσφέροντας υπηρεσίες και ανέσεις ενός All Inclusive θέρετρου. Μπορείτε να περπατήσετε στους κήπους μας, να χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες κάτω από τον ελληνικό ήλιο, να δοκιμάσετε το ποτό σας στα Pool Bars στις πισίνες μας και να γευτείτε στα εστιατόρια μας τις υπέροχες γεύσεις της Κρητικής και διεθνούς κουζίνας. Το 5 αστέρων ξενοδοχείο μας πληροί και παρέχει όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες εξασφαλίζοντας σε όλους τους φιλοξενούμενους μια ξεχωριστή διαμονή.

Οποιοσδήποτε και να είναι ο λόγος της επίσκεψή σας στο ξενοδοχείο μας, το δυναμικό μας θα είναι εκεί να σας προσφέρει τη γνήσια Κρητική φιλοξενία και μια ευχάριστη παραμονή στις εγκαταστάσεις μας.

                                                                  

 
   

ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ   ΔΙΑΜΟΝΗ  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ   ΠΑΚΕΤΑ ΓΑΜΟΥ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ST. CONSTANTIN
Οδός Θερμοπυλών, Κάτω Γούβες, Περιφέρεια Ηρακλείου, Κρήτη
Τ.Κ.: 70014, Τηλ.: 28970 42753/4, Φαξ: 28970 42726
E-mail: reservations@stconstantin.gr, info@stconstantin.gr

 
 
Copyright 2013. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου διακιώματος. Σχεδιασμός - Ανάπτυξη ENTERCITY